hotel restaurant

Szállás 3 csillagos!

Hotel Restaurant „Rao” található egyik fő artériák, hogy a határokon a város Cluj-Napoca, körülbelül 3 perc alatt a kereskedelmi komplexum „Iulius Mall”, és 10 percre a belvárostól, az egyetemi klinikák és a repülőtér.

Hotel Restaurant „Rao” minden személyre alkalmazni kell, akik jönnek be a városba a Kolozsvár, akiknek szükségük van egy pihentető és nyugodt maradni.
A hotel kínál szállást 3 csillagos! A szobákban wifi, minibár, és egy pihentető, nyugodt!

Események és fél

Tudjuk, hogy a születésnapját egy fontos esemény az életében egy olyan pillanat az öröm szeretné tölteni azt szeretteivel.

A készülék széles körű tapasztalattal rendelkezik évfordulója események kezeli részletes tervezés a szabadidő, zene, finom ételeket készített szakácsaink, pezsgő, tűzijáték, meglepetés, sütemény, virágkompozíciók, stb készíteni, hogy teljes mértékben élvezheti minden pillanatban.

Nyitottak vagyunk minden olyan javaslatot tőled, mert azt akarjuk, hogy átalakítsa az ügyfél a barátunk. Biztosak vagyunk benne, szervez egyéb rendezvények velünk, és mi javasoljuk, hogy barátok.

Restaurant

Rao étterem egy templomot a jó ízlés, a szakácsok egy különleges menüt és változatos román és nemzetközi specialitásokat.

Elegancia és a kifinomult, élelmiszer, magas színvonalú szolgáltatást nyújt, amelyek egy képzett személyzet, Rao étterem az a hely, hogy felejthetetlen pillanatokat.

Arra koncentrálunk, a minőség és szeretnénk mindenképpen tartott ezen a helyen, hogy elnyerjük a bizalmát és tiszteletét.

FESTIVAL UNTOLD 2018

CAZARE

Camera Standard – 150 euro/zi

Camera Extra – 160 euro/zi

( Camera dubla pentru 2 persoane cu mic dejun inclus )

Rezervari la telefon : 0744.049.034