<h1>Termeni și condiții</h1>

Definíciók :
Ebben a dokumentumban az alábbi kifejezések nagybetűvel lesz, hacsak a szövegösszefüggés másként nem kívánja, a jelentése az alábbi: www.hotelrao.ro az SC Rao Csillagok SRL székhelye Kolozsvár, Str. Nincs előrelépés. 30; regisztrált a cégjegyzékbe semmi. J12 / 357/2014 és a Sole regisztrációs kód a 32758624, a költségvetési attribútum RO.

SITE: A weboldal tulajdonosa www.hotelrao.ro amely www.hotelrao.ro címet, amelyen keresztül a felhasználó hozzáfér információkat szolgáltatások és termékek által kínált www.hotelrao.ro.

USER: az a személy, a hely eléréséhez, magán- vagy szakmai információgyűjtés vagy megrendelhető szolgáltatások és elfogadtam a jelen dokumentumot.

USE visszaélés: az a honlap használatának ellentétes módon a gyakorlatban azt a megoldást, a szabályozás és a hatályos jogszabályok, vagy bármilyen más módon kárt okozhat www.hotelrao.ro.

Oldal tartalma :
közzétett információk a honlapon általános információkat termékek és szolgáltatások által kínált www.hotelrao.ro és egyéb információ, amelyet www.hotelrao.ro mint az érdeke, hogy a felhasználó számára.

SC Rao csillag LLC tulajdonosa minden szellemi tulajdonjogok a honlap, a design és a tartalmát, valamint az összes védjegy nevében és / vagy a weboldalon.

Letöltés és újbóli részben vagy egészben a bemutatott információ ezen az oldalon csak előzetes írásbeli engedélyével www.hotelrao.ro. A szaporodási ezen az oldalon, vagy anélkül meghatározó forrás tilos.

Felhasználók vállalják, hogy betartják az összes szellemi tulajdonjogok a www.hotelrao.ro, törvényei szerint a hatályos.

Oldal használata:
A felhasználó elfogadja, hogy a hozzáférés és a honlap használatát célokra és olyan módon, hogy nem való visszaélésnek minősül.

Fontos www.hotelrao.ro :
SC Rao Csillagok SRL nem  vállal felelősséget  semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, beleértve, de nem kizárólagosan, az elmaradt haszon, jó hírnév, használat lehetősége, adatok vagy más immateriális vagy mérhetetlen (akkor is, ha SC Rao Csillagok Ltd. korábban tájékoztatták a lehetőséget az ilyen károk), eredő:
• használat vagy nem tudja használni információs oldalon;
• KÖLTSÉGE CSEREÁRUK SZOLGÁLTATÁSOKNAK ÁRU, adatok, információk vagy szolgáltatások vásárolt vagy beérkező tranzakciók által kezdett / helyben www.hotelrao.ro;
• nyilatkozatok vagy intézkedések bármely harmadik fél helyben szolgáltatások;
• a jogosulatlan hozzáférés, vagy romlása adatátvitelre;
• bármilyen probléma a helyszínen.

Ha úgy ítéli meg, hogy az elérhető tartalom az oldalon, harmadik felek által közzétett vagy a felhasználók sértik a szerzői jogokat vagy egyéb jogokat szükséges jelentési a helyzetet, hogy az e-mail cím rezervari@hotelrao.ro .

Webhelyelemek amely tartalmazhatja vélemények a vásárlók, azok tartalmáért felelősséget a szerzőket terheli. Hotel Rao fenntartja a jogot, hogy ne tegye közzé azokat a nézeteket, ellentétben a feltételek és felhasználási feltételek, amelyek megítélése káros bármilyen formában, önkép, a partnerek és mások.

Ez az oldal a felajánlott IS garanciák nélkül. SC Rao Csillagok LLC nem, és nem tehető felelőssé az eltérések, elérhetetlensége vagy egyéb hibák a helyszínen vagy annak tartalmát.

SC Rao Csillagok Kft nem felelős semmilyen veszteség, költségek, perek, követelések, költségekre és egyéb kötelezettségek, amennyiben közvetlenül okozta elmulasztása feltételeket.

SC Rao Csillagok Kft nem vállal felelősséget okozott kárért a nem működő honlap.

Köszönjük!