Panaszok Policy

Panaszok szolgáltatások minősége lesz a helyszínen, az egész tartózkodás a szállodában. Panaszok befejezését követően tartózkodás nem veszik figyelembe.
Kapcsolatos panaszok okozta károk ellopása, megsemmisülése vagy anyagi kárt hozta az ügyfél által a szállodában értesíteni kell a szállodai követő egy órán belül szerez tudomást az eseményről.

Adatvédelem

Hotel Rao igyekszik a magánélet védelme és a kép helyén felhasználók számára, valamint biztosítja számukra a biztonságos online élményt. Ebből a célból, mi arra törekszünk, hogy az itt megadott információk adatbázisunkban felhasználása csak arra a célra, hogy van a számláján.

Ez a „Adatvédelem” írja le, hogyan gyűjtjük és használjuk személyes adatokat honlapunkon: www.hotelrao.ro. Azt is leírja a lehetőségeket, akkor használatával kapcsolatos személyes adatok, és hogyan lehet elérni és frissíti az információkat. Fenntartjuk a jogot, hogy e politika titkosságát, így erre az oldalra rendszeresen, hogy a frissítéseket.

A típusú személyes adatokat gyűjtünk a következők:

Név, e-mail címét, telefonszámát és címét;
A hitelkártya-adatok (kártyatípus, hitelkártya száma, tulajdonos neve, lejárati ideje és biztonsági kód);
Legyen ügyfél-információk, beleértve az érkezés és távozás, különleges igények, megfigyeléseket a szolgáltató beállításait (köztük szoba preferencia, szolgáltatások vagy egyéb szolgáltatások használata esetén);
Az Ön által megadott információk tekintetében a marketing preferenciáit vagy az eljárás során való részvétel felmérések, versenyek vagy promóciós ajánlatokat.

Amikor meglátogatja honlapunkat, akkor is, ha a helyfoglalás, gyűjthetünk bizonyos információkat, például az IP-cím, a böngésző használata és információk az operációs rendszer, alkalmazás verziója nyelvi beállításokat és az oldalak v kimutatták. Ha egy mobil eszköz, gyűjthetjük adatokat, amely azonosítja a mobil eszköz beállításait és eszköz-specifikus jellemzőit és részleteit a szélességi és hosszúsági. Foglaláskor, a rendszer regisztrálja útján, és amelyen honlapok lefoglalni. Ha ez az információ lehet azonosítani, mint az egyén, ezek az adatok a személyes adatok figyelemmel az adatvédelmi politika.

Mi a személyes adatokat gyűjtött az alábbi célokra:

Fenntartások : Mi használja a személyes adatokat, hogy a teljes foglalás és kezelése az interneten.
Ügyfélszolgálat : Mi használja a személyes adatokat, hogy az Ön személyes segítséget.
Vásárlói vélemények : Mi lehet használni a kapcsolatfelvételi adatok meghívja Önt e-mailben, hogy írja meg a véleményét, miután az itt tartózkodást. Ez segíthet más utazók választani elhelyezés, hogy a számukra legjobb.
Marketing lehetőségek : Arra használjuk az információkat a marketingre, a törvény szerint.
Jogi Cél : Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy kell használni az adatokat, hogy megoldja a jogviták, szabályozási vizsgálatok és a megfelelést.
Észlelése és a csalás megelőzésére : mi lehet az Ön személyes adatait észlelésére és a csalás megelőzésére, és egyéb illegális vagy nem kívánatos.
Szolgáltatásaink fejlesztésével : Végül az Ön személyes adatait analitikai célokra, hogy javítsa a szolgáltatások, a felhasználói élmény javítása érdekében, a funkcionalitás és a minőség az online utazás.

Megosztása a személyes adatokat harmadik fél

Külső szolgáltatók : Mi lehet használni szolgáltatók az Ön személyes adatainak szigorúan a mi nevünkben. Ez a feldolgozás céljára, például megkönnyítése fenntartás kifizetések küld a marketing anyagok vagy elemző támogató szolgáltatások. Ezek a processzorok kötött szigorú titoktartási és nem szabad, hogy az Ön személyes adatait a saját céljaira, vagy más célra.
Hatóságok : személyes adatokat, hogy a bűnüldöző hatóságok és egyéb állami hatóságok, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy feltétlenül szükséges a megelőzése, felderítése és üldözése bűncselekmények és a csalás.

Tartása a személyes adatokat

Mi fogja a személyes adatokat, ameddig szükségesnek tartja, hogy a szolgáltatásnyújtás, hogy tartsák tiszteletben a vonatkozó törvények (ideértve a nyilvántartások vezetésével), hogy rendezze a vitát bármelyik fél, egyébként ha szükséges, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy működik aktivitást. Bármilyen személyes adatot tartunk tárgya lesz az adatvédelmi nyilatkozatot.

Biztonsági eljárások az, hogy biztosítsa a személyes adatok

Q összhangban alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok tiszteletben tartjuk az ésszerű eljárásokat, amelyek megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférést a személyes adatok és a velük való visszaélés. Használati és biztonsági eljárások és a technikai és fizikai korlátozásokat és a személyi adatokat a szerver és hogy megvédje a személyes adatokat is. Csak felhatalmazott személy számára engedélyezett a személyes adatokat a munkája során.

Privacy Control

Mindig a jogot, hogy felülvizsgálja a személyes adatokat tartunk. Kérheti áttekintést az Ön személyes adatait, küldjön egy e-mailt a rezervari@hotelrao.ro . Azt is fel velünk a kapcsolatot, ha úgy gondolja, hogy a személyes adatok birtokában vagyunk rossz, ha úgy gondolja, hogy nem a jogot, hogy az Ön személyes adatait, vagy ha további kérdései vannak arról, hogy a személyes adatokat használnak, vagy az adatvédelmi politika.

Ki a felelős az Ön személyes adatainak feldolgozásáért?

Hotel Rao (SC Rao Csillagok SRL) str. Progresului. 30, Cluj-Napoca. Ha van javaslata, észrevétele van az Adatvédelmi Politika, kérjük, küldjön egy e-mailt rezervari@hotelrao.ro .

A weboldal használatával Ön elfogadja a leírt gyakorlatok ebben a „Adatvédelem”. Ha nem ért egyet ezzel az adatvédelmi politika, kérjük, ne használja ezt a webhelyet. Kérjük, hozzáférhet a szakasz Feltételek vonatkozó hozzáférési / látogasson el a telek.

Fizetési eljárások

A szálloda készpénzes fizetés (RON), hitelkártya (Visa, Mastercard, Maestro), banki átutalás (kifizetés előtt a választás).

Foglalás politika / törlési

• elállás a foglalás kötbérmentesen díj három nappal az érkezés előtt.
• Lemondás esetén a kevesebb, mint 72 órát, vagy ha meg nem jelenés esetén az első éjszaka szállás díj
• Abban az esetben nem jelenés esetén a szálloda fenntartja a jogot, hogy törölje a szoba / szobák, a többi az itt tartózkodást.