Konferenciák

Bármely szeminárium, tanfolyam, üzleti találkozó, tréning, csapatépítés, stb Rao Hotel áll két modern csarnokok, amelynek kapacitása 220 és 100 ülőhely. Mi biztosítja vászon, projektor, flipchart, vezeték nélküli internet, javára egy esemény.

Csapatunk a szakemberek biztosítják a sikeres rendezvény üzleti események a legapróbb részleteket, ezért vagyunk benne, hogy mindig visszatér az öröm. Ön választhat a különböző csomagok „kávészünet”, „üzleti ebéd” vagy „táplálékot”; kávészünet magában foglalja a válogatott teák, kávé, ásványvíz és fizetni, mini croissant, sima és csokoládé és ebéd üzleti igényel menü egyeztetett szervezők, a konyha nagyon változatos, és vonzó áron.

Hotel Rao – kifinomultság, súlyossága és a jó ízlés!

 

Belső feleknek és partnereknek

Company képre, és elismerését munkatársai a kezedben! Együttműködés a csapat tapasztalt rendezvények, menekülés az ellátást az esemény, de mindig magas! Csak követni a vázlatot, és biztosítani fogjuk a siker a fél a legkisebb részlet, melynek köszönhetően a teljes körű kényelmi szolgáltatásokat és személyre szabott ajánlatokat, legyen büfé, koktél, ebéd vagy menü lakto-vegetáriánus.

Csak Hotel Rao talál egy személyre szabott megközelítés teljes mértékben összhangban van az elvárásoknak.
Miután meggyőzni, akkor biztosan lesz hűséges ügyfél!

Hotel Rao – kifinomultság, súlyossága és a jó ízlés!