Conferințe

Pentru orice seminar, curs, întâlnire de afaceri, training, team-building etc., Hotel Rao vă stă la dispoziție cu două săli moderne cu o capacitate de 220, respectiv 100 de locuri. Punem la dispoziție ecran și videoproiector, flipchart, internet wireless , în acord cu conceptul evenimentului.

Echipa noastră de profesioniști în domeniul evenimentelor business va asigura reușita evenimentului în cele mai mici detalii, astfel încât suntem siguri că veți reveni întotdeauna cu plăcere. Puteți opta pentru diverse pachete: “pauză de cafea”, “prânz de afaceri” sau “gustare”; pauza de cafea, cuprinde o selecție de ceaiuri si cafea, apă minerală și plată, mini cornuri simple și cu ciocolată, iar prânzul de afaceri presupune un meniu stabilit de comun acord cu organizatorii evenimentului, preparatele culinare fiind deosebit de variate, la prețuri atractive.

Hotel Rao – rafinament, seriozitate și bun gust !

 

Petreceri interne sau pentru parteneri

Imaginea companiei și aprecierea față de colegii de muncă sunt în mâinile tale! Colaborează cu o echipă experimentată în organizare evenimente, scăpând de grija organizării evenimentului, dar fiind mereu la înălțime! Nu trebuie decât să trasezi liniile generale, iar noi te vom asigura de succesul petrecerii până în cel mai mic detaliu, punându-ți la dispoziție o gamă completă de servicii avantajoase și oferte personalizate, fie că este vorba de bufet, cocktail, prânz sau meniu lacto-vegetarian.

Doar la Hotel Rao vei găsi o abordare personalizată, în deplină concordanță cu așteptările tale.
Odată ce te vom convinge, vei deveni cu siguranță clientul nostru fidel!

Hotel Rao – rafinament, seriozitate și bun gust!

Translate »