Cum fac rezervări?

Rezervările pot fi făcute direct pe site cu confirmare, sau pe adresa de mail rezervari@hotelrao.ro sau si telefonic la numerele +40-264-444-464, +40-774-049-034.

Rezervarea online se face utilizând formularul ce poate fi accesat de la butonul „Rezervare”.
La recepție primim cererea dumneavoastră de rezervare, vă răspundem cu confirmarea ei, pe email sau telefonic, în funcție de disponibilitatea de cazare pentru perioada solicitată.

Cererile de rezervare/modificare/anulare se pot prelua pe toată durata săptămânii, inclusiv în weekend.

Modificările ulterioare la rezervările confirmate deja, se pot efectua, în limita locurilor disponibile, la data anunțării modificării.

Condiții de anulare:
Rezervările se pot anula cu 48 de ore înainte de data sosirii, iar în caz contrar se consideră neprezentare și se penalizează cu 100% din tarif, pentru prima noapte de cazare.

Condiții și oferte speciale:
Rezervările se fac în funcție de disponibilitatea camerelor.
Camerele sunt tarifate în funcție de tip, număr de nopți sau perioada de ședere.
Tarifele includ TVA.

Informații:
Ziua turistică: * începe la: 14:00
* se sfârșește la: 12:00

Confidențialitate:
Hotel Rao asigură confidențialitatea datelor furnizate de către clienții săi. Aceste date sunt folosite strict în scopul în care au fost furnizate (rezervări, plăți etc.).

Hotel Rao își rezervă dreptul de a păstra în baza de date informațiile de contact ale clienților, cu scopul de a le trimite prezentări de oferte, oferte speciale etc., fără a le pune la dispoziția terților.

Translate »