SALA NUNTI SI BOTEZURI / EVENIMENTE

Cauti o sala de nunti in Cluj ? O sala de nunti eleganta si o echipa profesionista si cu experianta ?
La noi gasesti exact ce ai nevoie !
Indiferent de ce tematica alegi pentru cel mai important eveniment din viata ta noi iti oferim 2 sali spatioase si elegante cu o capacitate de 220 de persoane in sala mare si 100 de persoane in sala mica. Stim ca pentru miri este cea mai importanta zi din viata lor, de aceea oferim mirilor o camera cu mic dejun inclus. Reducere de 10 % la cazarea invitatiilor.

O zi fericita din viata fiecarui cuplu, este venirea pe lume a copilui.
O data cu acest eveniment incep si “grijile” ca de exemplu botezul. Cautarea unui loc intim dar si servicii de calitate, mancare buna, spatiu suficient, decoratiuni. Toate aceste servicii le gasiti la Hotel Rao ! Echipa noastra are o bogata experienta in organizarea de evenimente, si se va ocupa de muzică, de preparatele culinare , de șampanie, artificii, surprize, tort, aranjamente florale etc. pregătite astfel încât să vă puteți bucura din plin de fiecare moment petrecut la noi !

Imaginea companiei tale este cartea ta de vizita ! Organizarea unui eveniment pentru partenerii tai de afaceri sau a unui training nu este usoara iar timpul este pretios. Tocmai de aceea iti recomandam ca totul sa fie lasat in mainile noastre ! Pe baza unei experiente indelungate, echipa noastra pune la dispozitia ta , o gama larga de servicii incepand de la bufet suedez, cocktail, prânz sau meniu lacto-vegetarian. Te asteptam la Hotel Rao pentru cea mai buna oferta !

Translate »